Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тънкости при бланширане на картофи
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Вкусът на някои зеленчуци след бланширане се подобрява - така например е при картофите....

Избор и съхранение на картофи
При избора на картофи е необходимо да се подбират тези, които са твърди и добре оформени....

За да си направите картофи соте, е нужно да се бланшират нарязани за около 5-10 минути, да се оцедят и да се подсушат....

1

Това можете да познаете по повърхността на прореза- при узрелите зеленчуци тя бързо изсъхва, докато при неузрелите остава влажна....

5

За предотвратяване на заболявания по картофите е нужно сеитбообращение, картофите се връщат на първоначалното си място след 3-4 години....

царевица, известена като 1507, или ще се сблъска с подобен резултат като при ГМО картофите на BASF....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: